Mirë se vini në FIEK!

Mirë se vini në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike


Afati i Majit për absolvent

 Bazuar në Vendimin e Senatit, absolventët e programeve të studimeve bachelor kanë
të drejtë të paraqesin 1 provim.
Paraqitja e provimeve organizohet nga data 22.05.2018 deri më...

Më shumë

Skema për Projekte nga të Rinjët - në fushën e eficiencës së energjisë

Agjencia Kosovare për Efiçiencë të Energjisë (AKEE, nën Ministrinë e Zhvillimit Ekonomik) në bashkëpunim me Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ), dhe KNAUF po organizon Kon...

Më shumë

Shoqata e Radio Amatorëve të Kosovës , anëtare e së cilës është edhe Radio Klubi i studentëve të Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike është bërë anëtare në Unionin ndërkombëtarë të Shoqatave për Shërbime Radio Amatore

 Shoqata e Radio Amatorëve të Kosovës (SHRAK), anëtare e së cilës është edhe Radio Klubi i studentëve të  Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike (FIEK)...

Më shumë

Studentet e UP-së në finale të garës botërore të IBM Watson Analytics Global Competition

Grupi i studenteve të shkëlqyeshme të fakultetit tonë: Vita Hasani, Rina Shehu dhe Edisa Mavraj nen udhëheqjen e Prof. Blerim Rexha janë kualifikuar në finale në garën prestigjioze “IBM Watso...

Më shumë

PISU 2018 - Open call for students

Date/Venue: 9-20 July 2018, Prishtina, Kosovo
Fee for International students: 100€ (including accommodation, meals)
Deadline:&n...

Më shumë