NJOFTIM për organizmin e afatit të Prillit

  Në afatin e Prill 2017, studentët kanë të drejtë të paraqesin 2 provime.
  Paraqitja e provimeve fillon me datën 06.04.2017 dhe zgjat deri më datën 14.04.2016.

  Provimet organizohen sipas orarit:

  20.04.2017, 16:00
  Matematika 1, Matematika 2, Matematika 3
  Lëndët obligative të semestrit të tretë master

  21.04.2017, 14:00
  Fizika 1, Fizika 2, Elektronika
  Lëndët zgjedhore të semestrit të pestë bachelor
  Lëndët zgjedhore të semestrit të tretë master

  21.04.2017, 16:00
  Materiale elektrike
  Lëndët e semestrit të katërt bachelor
  Lëndët zgjedhore të semestrit të gjashtë bachelor
  Lëndët zgjedhore të semestrit të dytë master

  27.04.2017, 16:00
  Bazat e elektroteknikës, Qarqe elektrike, Matje elektrike
  Lëndët zgjedhore të semestrit të parë master
  Lëndët e semestrit të tretë bachelor – Inxhinieri kompjuterike

  28.04.2017, 14:00
  Sinjalet dhe sistemet
  Lëndët obligative të semestrit të gjashtë bachelor
  Lëndët obligative të semestrit të dytë master

  28.04.2017, 16:00
  Gjuhë programuese, Qarqe digjitale, Algoritmet dhe struktura e të dhënave, Gjuhë
  angleze, Shkathtësi komunikuese, Automatika
  Lëndët obligative të semestrit të pestë bachelor
  Lëndët obligative të semestrit të parë master


Arkiva e lajmeve

«prill»
MaEnPrShDi
272829303112
3 456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
1234567