• Mirë se vini në FIEK!

    Mirë se vini në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike

Portali universitar

...

Vizitë studimore në ‘’Universitetin e Frajburgut - Albert Ludwigs’’ në Gjermani

Në kuadër të projektit ‘’DEKOS-IT: Dialogu Universitar dhe bashkëpunimi në mes të Gjermanisë dhe Kosovës për ndërtimin e kapaciteteve të TI-së’’ (ang. ‘’Universi...

Më shumë

Konkurs - për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve themelore- Baçelor në vitin akademik 2017/2018


Aplikimi onlin në http://apliko.uni-pr.edu/
Konkursi - Më shumë

PUNË PRAKTIKE NË KEK, KOSTT dhe ZRrE

Programi i punës praktike

Të nderuar studentë, ftoheni të aplikoni në programin e punës praktike në bashkëpunim me projektin e Misionit të USAID-it REPOWER-KOSOVO.

E o...

Më shumë

Profesorët Lule Ahmedi dhe Kadri Sylejmani mbajnë ligjërata në Universitetin Norvegjez të Shkencës dhe Teknologjisë

Prof. Dr. Lule Ahmedi, dhe javë më parë edhe Prof. Ass. Kadri Sylejmani qëndruan në Universitetin Norvegjez të Shkencës dhe Teknologji...

Më shumë

Prezentime nga stafi hulumtues i Universitetit Teknik të Vjenës

Me ftesë të Prof. Ass. Dr. Bujar Krasniqi, mbështetur nga dekanati i Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Komojuterike (FIEK), me datën 23.02.2017 hulumtuesit nga Universiteti Teknik i Vjenës U...

Më shumë