FAKULTETI I INXHINIERISË ELEKTRIKE DHE KOMPJUTERIKE

Mirë se vini në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike


Fakulteti Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Odën e Afarizmit të Kosovës

 Me qëllim të rritjes së bashkëpunimit, krijimit të lehtësirave për studentët, shkëmbimit të të dhënave për përkrahjen e studentëve dhe bizneseve, krijimin e vendeve të reja të punës për stude...

Më shumë

Afati i Janarit 2021

ORGANIZIMIMI I AFATIT TË RREGULLT TË PROVIMEVE JANARI 2021

Bachelor dhe Master

Afati i provimeve fillon më datën 1 shkurt 2021 – E hëna e parë.
Paraqitja ...

Më shumë

Fjalimi i Dekanit, Prof. Asoc. Dr. Isak Shabani në "Seminarin e parë shkencor në FIEK"

 Fjalimi i Dekanit të Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike Prof. Asoc. Dr. Isak Shabani në "Seminarin e parë shkencor në FIEK" të mbajtur virtualisht me dt. 28.12.20...

Më shumë

U mbajt Seminari i parë shkencor në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike (FIEK)

 Qëllimi i këtij seminari shkencorë ishte që të kontribuojë në ndërkombëtarizimin e studimeve dhe hulumtimeve që ofrohen në kuadër të FIEK, krijimin e urave lidhëse me ...

Më shumë

Ligjëruesi Dr. Meik Boedeker nga Universiteti i Shkencave të Aplikuara Weihenstephan-Triesdorf mbajti një ligjëratë të ftuar në FIEK

 Në bashkëpunim me Prof. Ass. Dr. Bahri Prebreza, në kuadër të kursit “Menaxhimi Strategjik” në semestrin e tretë të studimeve master në programin Inxhinieri Kompjuterike, Dr. Më shumë