"Votimi elektronik - rasti i Kosovës" prezantohet në Tiranë

  "Votimi elektronik - rasti i Kosovës" prezantohet në Tiranë
  Me 4 nëntor 2011 nga ora 10:00 në Tiranë Instituti EUNACAL, Instituti Shqiptar për Zhvillimin e Sistemit të Zgjedhjeve dhe Instituti Shqiptar i Teknologjive të Informacionit në bashkëpunim me Departamentin e Shkencave Politike të Universitetit Europian të Tiranës (UET) u organizuan tryeza e diskutimeve me temën "Alternativa e votimit & numërimit elektronik në Shqipëri".


  Projekti "Votimi elektronik - rasti i Kosovës" prezantohet në Tiranë

   


   
  Prezantimi-i-e-Votimi-Rasti-i-Kosoves-ne-UET-me-4-nentor-2011-Tirane1.jpg Me 4 nëntor 2011 nga ora 10:00 në Tiranë Instituti EUNACAL, Instituti Shqiptar për Zhvillimin e Sistemit të Zgjedhjeve dhe Instituti Shqiptar i Teknologjive të Informacionit në bashkëpunim me Departamentin e Shkencave Politike të Universitetit Europian të Tiranës (UET) u organizuan tryeza e diskutimeve me temën "Alternativa e votimit & numërimit elektronik në Shqipëri".
   
   Ne këtë tryeze u prezantua edhe "Votimi elektronik - rasti i Kosovës" nga udhëheqësi i projektit profesori Dr. techn. Blerim Rexha. Projekti "Votimi elektronik - rasti i Kosovës" u prit me shumë interesim nga të pranishmit dhe zgjoi diskutime të shumta për arkitekturës e një sistemi të tillë dhe sigurisë së votës elektronike. Tryeza përfundoi punimet me rekomandime që sa më shpejt të fillohet me përgatitjen e bazës ligjore dhe votimi elektronik te filloj se implementuari në formë të pilot projekteve në zona të caktuar zgjedhore.

Arkiva e lajmeve

«shtator»
MaEnPrShDi
311 23456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
567891011