LAJMËRIM PËR ORGANIZIMIN E AFATIT TË PRILLIT

  Paraqitja e provimeve organizohet nga 16 prill deri më 22 prill 2019. Studentët kanë të drejtë të 
  paraqesin deri në 2 provime. Provimet organizohen sipas orarit:
   
  26.04.2019 
  16:00
  Bazat e elektroteknikës, Qarqe elektrike, 
  Automatika 
  Lëndët zgjedhore të semestrit të pestë bachelor 
  Lëndët zgjedhore të semestrit të tretë master 
  Lëndët zgjedhore të semestrit të dytë master 
  Lëndet zgjedhore të semestrit të katërt bachelor
   
  04.05.2019 
  09:00
  Fizika 1, Fizika 2, Qarqe digjitale, Algoritmet 
  dhe struktura e të dhënave, Interneti 
  Lëndët obligative të semestrit të pestë bachelor 
  Lëndët obligative të semestrit të parë master
   
  04.05.2019 
  12:00
  Sinjalet dhe sistemet, Perpunimi digjital i sinjaleve, 
  Matje elektrike, Materiale elektrike 
  Lëndët obligative të semestrit të katërt bachelor 
  Programim i orientuar në objekte, Gjuhë 
  programuese

  04.05.2019
  15:00
  Matematika 1, Matematika 2, Matematika 3 (E+K),
  Bazat e te dhenave
  Lëndët obligative të semestrit të tretë master,
  Lëndët zgjedhore të semestrit të gjashtë bachelor
  Lëndët zgjedhore të semestrit të parë master
   
  06.05.2019 
  16:00
  Elektronika
  Lëndët obligative të semestrit të gjashtë bachelor, 
  Lëndët obligative të semestrit të dytë master 
  Lëndët zgjedhore të semestrit të parë
   
  Prishtinë, 15.04.2019 
  Nga Dekanati

   1555332547701_Prill-2019.pdf

Arkiva e lajmeve

«prill»
MaEnPrShDi
25262728293031
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345