Afati i Shtator 2 ...

   NJOFTIM për organizmin e afatit të provimeve ( Shtator 2 )

  Studentët kanë të drejtë të paraqesin deri në 2 provime.
  Paraqitja e provimeve fillon me datën 15/09/2020 dhe zgjat deri më datën 20/09/2020
  (nuk rihapet SEMS per paraqitje, pas dates 20.09.2020, per kete afat)

  Provimet organizohen sipas orarit:

  22/09/2020
  09:00 Bazat e elektroteknikës, Qarqe elektrike, Automatika
  Lëndët zgjedhore të semestrit të katërt bachelor
  Lëndët zgjedhore të semestrit të pestë bachelor
  Lëndët zgjedhore të semestrit të dytë dhe të tretë master Interneti

  22/09/2020
  12:00 Lëndët obligative te semestrit të katërt bachelor
  Gjuhë programuese, Algoritme dhe struktura e të dhënave

  22/09/2020
  15:00 Bazat e të dhënave
  Lëndët obligative të semestrit të parë master

  25/09/2020
  09:00 Fizika 1 dhe Fizika 2
  Lëndët obligative të semestrit të pestë bachelor
  Programimi i orientuar në objekte
  Matje elektrike, Materiale elektroteknike

  25/09/2020
  15:00 Sinjalet dhe sistemet, Përpunimi digjital i sinjaleve
  Lëndët zgjedhore të semestrit të parë master
  Lëndët obligative të semestrit të dytë dhe të tretë master

  29/09/2020
  09:00 Qarqe digjitale, Gjuhë angleze, Shkathtësi komunikuese
  Lëndët obligative të semestrit të gjashtë bachelor Elektronika

  29/09/2020
  15:00 Lëndët zgjedhore të semestrit të gjashtë bachelor
  Matematika 1, Matematika 2, Matematika 3 (E+K)

  Provimet organizohen duke respektuar rekomandimet dhe udhëzimet e IKSHP-së, duke ruajtur distancën fizike 1.5-2m, ku studentët dhe personeli akademik duhet të jenë të pajisur me maska dhe doreza

  Prishtinë,
  02.09.2020
  Dekanati, FIEK

   

Arkiva e lajmeve

«shtator»
MaEnPrShDi
311 23456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
567891011