NJOFTIM për organizmin e afatit të Nëntorit

  NJOFTIM për organizmin e afatit të nëntorit

  Studentët kanë të drejtë të paraqesin 2 provime. Paraqitja e provimeve fillon me datën 05.11.2018 dhe zgjat deri më datën 09.11.2018. Provimet organizohen sipas orarit:

  23.11.2018, 16:00
  Fizika 1, Fizika 2, Automatika
  Lëndët zgjedhore të semestrit të pestë bachelor
  Lëndët zgjedhore të semestrit të tretë master

  24.11.2018, 14:00
  Gjuhë programuese, Qarqe digjitale, Algoritmet dhe struktura e të dhënave, Gjuhë angleze, Shkathtësi komunikuese, Elektronika
  Lëndët obligative të semestrit të pestë bachelor
  Lëndët obligative të semestrit të parë master

  24.11.2018, 16:00
  Bazat e elektroteknikës, Qarqe elektrike, Matje elektrike
  Lëndët zgjedhore të semestrit të parë master
  Lëndët e semestrit të tretë bachelor – Inxhinieri kompjuterike

  25.11.2018, 09:00
  Sinjalet dhe sistemet
  Lëndët obligative të semestrit të gjashtë bachelor
  Lëndët obligative të semestrit të dytë master

  25.11.2018, 12:00
  Matematika 1, Matematika 2, Matematika 3 (E+K)
  Lëndët obligative të semestrit të tretë master

  25.11.2018, 15:00
  Materiale elektrike
  Lëndët e semestrit të katërt bachelor Lëndët zgjedhore të semestrit të gjashtë bachelor
  Lëndët zgjedhore të semestrit të dytë master

  Student te nderuar, per kerkesat qe kane te bejne me SEMS (lendet, ECTS kredit, lendet per profesor, fletepagesat, kushtet per paraqitje te provimeve) i adresoni tek shërbimi i studenteve (referenti perkates, sipas drejtimit), e nese ka dicka qe ata nuk mund ta rregullojne, referenti e adreson kerkesen tek zyrtari i IT-se, duke harmonizu me dosjen tuaj fizike (dokumentacionon perkates).  Faleminderit ne mirekuptim, suksese...

  https://fiek.uni-pr.edu/Personeli/Personeli-i-Administrates.aspx


  Në rast se keni harruar fjalëkalimin për qasje në SEMS: http://notimi.uni-pr.edu/
  1. Kliko "Keni harruar fjalëkalimin?"
  2. shënoni numrin tuaj te id kartelës, ose perdoruesin, si dhe email adresën me të cilën jeni regjistruar në SEMS (kur keni aplikuar),
  3. shtypni butonin 'Dërgo kërkesën' dhe linku për ri-vendosjen e fjalëkalimit të ri do t'ju dërgohet përmes email-it.  Nga Dekanati,
  [email protected]

Arkiva e lajmeve

«nëntor»
MaEnPrShDi
293031 1234
567891011
12 131415161718
19202122232425
262728293012
3456789