Për maturantët e interesuar,FIEK organizon ditët e përgatitjeve për provimin pranues dhe orientimit në karrierë

  Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike për maturantët e interesuar, që aplikojnë për studime në fakultet, organizon:

  Ditët e përgatitjeve për provimin pranues dhe orientimit në karrierë

  • Keni nevojë të mësoni për formatin e provimit pranues dhe detajet e
  organizimit të tij?
  • Keni nevojë për ushtrime shtesë, përgatitore për provim pranues?
  • Keni dilema në cilin program/fushë studimi të aplikoni?
  • Ende nuk jeni përcaktuar as për fakultetin?!

  Apliko për pjesëmarrje në programin orientues dhe përgatitor, i cili ofrohet
  falas, APLIKO ketu (kliko)

  Gjatë ditëve përgaditore, kandidatëve do tu mundësohet:

  • Ofrimi i ushtrimeve përgatitore për provim pranues
  • Takim konsultativ me profesorët e fushave të caktuara
  • Vizitë laboratoreve
  • Njoftim për mundësitë në karrierë për fusha të ndryshme studimi
  • Njoftim me planprogramet, literaturën dhe organizimin e studimeve


  Kandidatët e interesuar përzgjedhin vetë se për cilat aktivitete janë të interesuar.

  Planprogramet, syllabuset për studime në nivelin Bachelor
  1. Automatikë e Kompjuterizuar dhe Robotikë
  2. Elektroenergjetikë
  3. Elektronikë
  4. Inxhinieri Kompjuterike
  5. Telekomunikacion - Rrjete kompjuterike

  Të gjitha aktivitetet do të zhvillohen në ambientet e Fakulteteve teknike, në
  adresën: Bregu i Diellit, pn. (Afër Qendrës Klinike Universitare – spitalit).


  Vërejtje: Orari i mbajtjes së aktiviteteve të sipërpërmendura, do të caktohet
  paraprakisht, varësisht nga interesimi i kandidatëve
  . Njoftimi do të jetë në Web faqen e
  FIEK-ut: https://fiek.uni-pr.edu


  Model provimi pranues..

Arkiva e lajmeve

«shtator»
MaEnPrShDi
2627282930311
2345678
91011 12131415
16171819202122
23242526272829
30123456