Java informuese për Bursa në Programet JoinEU-SEE>PENTA dhe Basileus

    Në kuadër të skemës programore Erasmus Mundus, Universiteti i Prishtinës’’Hasan Prishtina’’ ka gjeneruar programet JoinEU SEE dhe Basileus. Në kuadër të këtyre programeve ofrohen bursa për studime jashtë vendit në universitetet partnere evropiane në të gjitha nivelet e studimit (Bachelor, Master, Doktoratë, Post-doktoratë dhe mobilitete për staf akademik dhe administrativ).

    Zyra për marrëdhënie me jashtë e UP ka koordinatoren e saj, znjsh. Blerandë Dragusha e cila gjatë javës së ardhëshme do të organizojë një sesion informativ për studentët e UP-së të interesuar për bursat Erasmus Mundus. Gjatë kësaj jave informuese do të merrni informata kyçe rreth këtyre programeve.

    Agjenda për javën informuese për Bursa


Arkiva e lajmeve

«shtator»
MaEnPrShDi
311 23456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
567891011