Konkurs intern për mësimdhënës dhe asistent

    Këshilli i Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike, bazuar në Nenin 66 të Statutit të Universitetit të Prishtinës dhe pas shqyrtimit të propozimeve të departamenteve për angazhimin e stafit për vitin akademik 2014/2015, në mbledhjen e mbajtur më datën 23.09.2014 mori vendim të shpall

    Konkurs intern për mësimdhënës dhe asistent për lëndët/orët të cilat nuk ka mundësi të mbulohen nga stafi në marrëdhënie të rregullt pune, si në vijim:

    Klikoni këtu për të shkarkuar konkursin.

    Konkursi mbetet i hapur deri me datën 29 shtator 2014 në o rën 16:00.


    [email protected]

Arkiva e lajmeve

«janar»
MaEnPrShDi
28293031123
45 6 78910
11 121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567