Mënyra e nxjerrjes së Fletepagesave Online nga studentët

  Te gjitha fletepagesat ne UP nga data  05.02.2013 ora 11.00 per cfardo lloji te sherbimeve per studentet ne UP (paraqitje te provimeve, per diploma, certifikat  te notave, semester, etj) mund te behet duke ndjekur rruget e me poshtme:
   
  1. Studentet qe jane regjistruar ne vitin Akademik 2012/2013 te gjitha llojet e pagesave mund te i shkarkojne nga qasja qe kane ne SEMS permes ID karteles.
   
  2. Studentet qe jane regjistruar ne vitin Akademik 2011/2012 dhe me pare (qe nuk kane ID kartela), te gjitha llojet e pagesave mund te i shkarkojne nga Ueb portali i UP-se http://uni-pr.edu, duke shtypur mbi Link-Butonin FLETEPAGESA
  Kusht per shkarkimin e fletepagesave nga Studentet qe jane regjistruar ne vitin  Akademik 2011/2012 dhe me pare eshte qe studenti te zgjedh: 
  Fakultetin,
  Departamentin/Drejtimin,
  Nivelin e studimeve, 
  Statusin e Studenteve,
  Llojin e pageses (varesisht prej nivelit dhe statusit mbushet lista), 
  Shkruan: Emrin, Emrin e prindit, Mbiemrin dhe Numrin personal.
  Ne fund shtyp butonin Ruaj,
  Ne momenetin e ruajtjes se fletepageses, mbushet nje liste, ku ne kete liste eshte nje buton Printo, klikon mbi te dhe shtyp Fletepagesen ne tri kopje (Nje kopje e ndale Banka, nje kopje dorezohet tek Referenti ne Fakultet dhe nje kopje e mban studenti).
   
  Studenti bene pagesen ne cilendo nga Bankat dhe pas kryerjes se pagesess ne Banke shkon ne Fakultetin perkates per te bere  konfirmimin e pageses tek Referenti, per cka e ka bere pagesen.

   [email protected]

Arkiva e lajmeve

«janar»
MaEnPrShDi
28293031123
45 6 78910
11 121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567