Organizimi i pranimit solemn të studentëve të rinj

  Më datën 07 tetor 2014 me fillim në orën 10:00 në amfiteatrin 411 të Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike të Universitetit të Prishtinës u organizua pranimi solemn i studentëve të rinj.

  Ceremoninë e hapi Prodekanja për çështje financiare Prof.Asoc.Dr. Vjollca Komoni e cila pasi uroj vit të mbarë akademik ia kaloj fjalën Dekanit Prof. Asoc.Dr. Enver Hamiti.

  Në emër të stafit akademik, administrativ dhe studentëve Dekani, ndër të tjera, u uroj studentëve të rinj suksese në studime dhe premtoj angazhimin dhe përkushtimin e stafit në mbarëvajtjen e procesit akademik.

  Në prezantimin e saj, Prodekanja për çështje akademike Prof.Ass.Dr. Mimoza Ibrani i njoftoj studentët për përparësitë dhe mundësitë akademike që i ofron fakulteti, si dhe orarin e mësimit dhe çështjet tjera akademike me interes për studentët e rinj.

  “ Ju duhet të ndiheni dy herë me fat, e para se jeni përzgjedhur te jeni studentë të FIEK-ut në mesin e shumë aplikantëve dhe , e dyta se do të mësoni nga mësimdhënës cilësor dhe të dëshmuar” tha në fjalën e tij drejtuar studentëve Kryetari i Këshillit të studentëve Edon Dautaj.

  Në fund të ceremonisë studentëve iu shpërndan broshurat dhe materialet tjera informuese për fakultetin.

Arkiva e lajmeve

«janar»
MaEnPrShDi
28293031123
45 6 78910
11 121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567