PUNË PRAKTIKE NË KEK dhe KOSTT

  Afati i aplikimit: 20 SHTATOR 2016 deri me 27 SHTATOR 2016

  E hapur për studentë nga shkalla e studimeve, Bachelor ( Viti i studimeve ):III dhe Master ( Viti i studimeve ): I dhe II.

  Puna praktike në KEK dhe KOSTT: është me pagesë.
   
  Përshkrim i punës praktike:
  I hapur për  studentët e Universitetit të Prishtinës “ Hasan Prishtina “, nga Fakultet:  FIEK - Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike dhe FIM - Fakulteti i Inxhinierisë Mekanike.  8h, angazhim profesional në 5 ditë të javes në departamentet: DOT -  Departamentin e Operatorit të Tregut në KOSTT, dhe DP - Divizionin e Qymyrit, Divizionin e Gjennerimit – TC Kosova A dhe TC Kosova B në KEK.

  Afati i fundit për aplikim është 27 TETOR 2016. Aplikantët duhet të dorëzojnë CV, LM dhe Certifikaten e notave,( në Gjuhen Shqipe ),  në formatin elektronik pdf, në email adresen: [email protected]
   
  Kandidatët e përzgjedhur do të thirren në intervistë në ZZhA – QZhK, me 29 SHTATOR  2016.
   
  Praktikantet, në përfundim të programit të punës praktike, do të paisen me Reference nga: KEK, KOSTT.

  Për më shumë, kliko këtu...

Arkiva e lajmeve

«shtator»
MaEnPrShDi
311 23456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
567891011