REZULTATET e aplikantëve në FIEK. Afati i parë, 2015/16 - Pas shqyrtimit të ANKESAVE

  REZULTATET e aplikantëve për regjistrim në Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike, afati i parë 2015/16. Pas shqyrtimit të ankesave të paraqitura nga kandidatët e pakënaqur me rezultatet preliminare.

  Pas shqyrtimit të ankesave të paraqitura nga kandidatët e pakënaqur me rezultatet preliminare,  Komisioni konstaton si në vazhdim: Raporti i Komisionit të ankesave

  Programi Inxhinieri Kompjuterike:
      Kosovë
      Kosovë,Boshnjak
      Preshevë, Medvegjë, Bujanoc
      Mali i Zi

  Programi Telekomunikacion:
      Kosovë
      Maqedoni

  Programi Elektronikë:
      Kosovë
      Preshevë, Medvegjë, Bujanoc
      Mali i Zi


  Programi Automatikë e Kompjuterizuar dhe Robotikë:
      Kosovë
      Preshevë, Medvegjë, Bujanoc

  Programi Elektroenergjetikë:
      Kosovë
      Kosovë,Boshnjak

  Në departamentet, degët, drejtimet ose programet ku nuk plotësohet numri i kandidatëve të paraparë me këtë konkurs, do të shpallet konkurs plotësues.

  Kandidatët të cilët nuk janë pranuar, mund t’i tërheqin dokumentet e tyre në fakultetin përkatës nga data 3.8.2015 deri më 7.8.2015.

  Regjistrimi i kandidatëve të pranuar në Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike,  do të bëhet më 30. 7. 2015, prej orës 9:00 -15:00 në Fakultetet teknike.

  Kandidatët e pranuar për regjistrim duhet të paraqesin:
  1. Fletëregjistrimin e plotësuar, i cili merret me rastin e regjistrimit,
  2. Dy fotografi (formati 4.5 x 6 cm), të cilat duhet të jenë sipas normave dhe rregullave për dokumente personale.
  3. Studentët shtetas të Republikës së Kosovës që fillojnë studimet në Universitetin e Prishtinës, vitin e parë të studimeve e kanë falas.
  4. Pagesa për një semestër për studentë që nuk janë shtetas të Republikës së Kosovës, do të jetë në lartësi prej 25 € për studime të rregullta, respektivisht 125 € për studime me korrespondencë.
  Pagesa bëhet në njërën prej bankave afariste me fletëparaqitje për pagesë, e cila shkarkohet dhe shtypet nga Ueb faqja Universitetit të Prishtinës


  [email protected]

Arkiva e lajmeve

«janar»
MaEnPrShDi
28293031123
45 6 78910
11 121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567