Studentë të FIEK ndjekin semestrin në NTNU Gjøvik, Norvegji

  Master

  Pesë studentë të nivelit master të programit të studimeve Elektroenergjetika të FIEK-ut, Universiteti i Prishtinës, ndër studentët më të mire në gjeneratën e tyre:
  Njomza Ibrahimi, Alketa Sahiti, Enis Riza, Dijon Vula, dhe Goneta Peçani po qëndrojnë në Universitetin Norvegjez të Shkencës dhe Teknologjisë në Gjovik (NTNU Gjøvik).

  Studentët e programit të studimeve Elektroenergjetik të FIEK-ut të cilët kanë vijuar semestrin e tretë të studimeve master në NTNU Gjovik, me sullabusin e lëndës Renewable Technologies kanë pasur për të konstruktuar një mini hidrocentral. Shkrimi i publikuar në ueb faqen e NTNU Gjovik.  Ata aktualisht janë duke i ndjekur studimet master,  semestri i tretë, në NTNU Gjøvik si pjesë e projektit “NORMAK Sustainable Energy” që Universiteti i Prishtinës është duke e realizuar së bashku me partnerët,  NTNU Gjøvik, PUT Tiranë dhe SEEU Tetovë.  Bachelor
  Pesë studentë niveli Bachelor të FIEK , Universiteti i Prishtinës, ndër studentët më të mire në gjeneratën e tyre :

  •    Vigan Maxhera, Gresa Shala, Florim Hamiti, Gent Rexha, dhe Valentina Shabani

  po qëndrojnë në Universitetin Norvegjez të Shkencës dhe Teknologjisë në Gjovik (NTNU Gjøvik).

       


  Ata aktualisht janë duke i ndjekur studimet Bachelor, semestrin e pestë, në NTNU Gjøvik si pjesë e programit të shkëmbimit midis universitetit tonë dhe NTNU Gjøvik në kuadër të projektit Erasmus+ Mobility të koordinuar nga Prof. Ahmedi (luleahmedi.uni-pr.edu) në UP.

Arkiva e lajmeve

«janar»
MaEnPrShDi
28293031123
45 6 78910
11 121314151617
18192021222324
25262728293031
1234567