Udhëzues për mbrojtje online të punimit të diplomës Master

   
  UDHËZUES për procedurat lidhur me mbrojtjen virtuale të punimit të diplomës së masterit gjatë periudhës së pandemisë COVID-19

   Udhëzuesi për mbrojtje online të punimit të diplomës.pdf
   
  Në vazhdën e masave për parandalimin e përhapjes së virusit COVID-19, në mbrojtje të shëndetit të studentëve, personelit akademik dhe jo akademik, familjeve dhe gjithë shoqërisë, në pamundësi të mbajtjes fizike të mësimit, Universiteti i Prishtinës që nga data 17.03.2020 ka filluar edhe zyrtarisht dhe po vazhdon me sukses mbajtjen e mësimit virtual. 
   
  Nga data 23.4.2020, studentëve të studimeve të nivelit master të cilët kanë përfunduar provime sipas rregullores ne fuqi, do t’u mundësohet paraqitja dhe mbrojtja e punimit të diplomave përmes 
  platformës online/virtuale (aty ku është e mundur). 
   
  Për t’u realizuar i gjithë ky proces, dekanët e njësive akademike do të krijojnë rrethana lehtësuese administrative duke kryer procedurat e 
  nevojshme administrative në formë elektronike, me kusht që dosja fizike e kandidatëve të plotësohet para pajisjes me diplomë.
   

   

Arkiva e lajmeve

«qershor»
MaEnPrShDi
25262728293031
1 234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345