VENDIM PËR NDARJEN E BURSAVE UNIVERSITARE

  Këshilli Drejtues i Universiteti të Prishtinës  “Hasan Prishtina”  në mbledhjen e mbajtur më datë 22. 03. 2018  mori:

  V E N D I M

      I.            Për ndarjen e bursave universitare për studentët e Universitetit të Prishtinës të cilët i kanë plotësuar kushte e konkursit për vitin akademik 2017/18.

      II.            Studentët që janë përfitues të bursës universitare për vitin akademik 2017/18  duhet të paraqiten në zyrën e shërbimit financiar të fakultetit përkatës me dokumentet si në vijim:

  1.      Kopja e letërnjoftimit

  2.      Xhirollogaria e bankës-aktive.

  Këshillë Juridike:
  Studentët të cilët  konsiderojnë se kanë pasur të drejtë përfitimi të bursës universitare për rezultatet e  arritura gjatë vitit akademik 2016/17 dhe nuk janë përfshirë në listën e përfituesve të bursës për vitin 2017/18, kanë të drejtë ankese  pas publikimit të listave në në ueb-faqen e UP-së. Përkatësisht me datë 28 dhe 29 mars 2018 . Ankesat duhet të dorëzohet në ndërtesën e rektorati të UP-së, zyra nr. 2.

  Për të shkarkuar listat me emrat e studentëve përfitues të bursave universitare klikoni këtu.Arkiva e lajmeve

«gusht»
MaEnPrShDi
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789