Vendimi dhe raportet e Komisioneve vlerësuese ne FIEK

    Në bazë të nenit 76 të Statutit të UP-së dhe nenit 8 pika 2 të rregullores së UP-së me numër protokolit 2/475 të datës 08.09.2017 si dhe raporteve të Komisioneve vlerësuese, Këshilli i Fakultetit të Inxhinieris Elektrike dhe Kompjuterike në mbledhjen e mbajtur me datën 04.11.2019 shqyrtoj raportet vlerësuese lidhur me propozimet për angazhimin me honorar të personelit akademik sipas Konursit të shpallur nga Universiteti i Prishtinës të datës 02.10.2019, nxjerr këtë vendim te paraqitur në linkun e më poshtëm.

    VendimiRaportet  (kliko)

    Kandidatët e pakënaqur me këtë vendim mund të parashtrojnë ankesë me shkrim brenda 8 ditëve nga dita e marrjes së vendimit nga Këshilli i Fakultetit.

    Ankesat të dorzohen në Arkivin e Fiek-ut.

    Vendet e pa plotesuara do të rishpallet konkursi.


Arkiva e lajmeve

«shtator»
MaEnPrShDi
311 23456
78910111213
14151617181920
21222324252627
2829301234
567891011