Vendimi dhe raportet e Komisioneve vlerësuese ne FIEK

   Në bazë të nenit 76 të Statutit të UP-së dhe nenit 8 pika 2 të rregullores së UP-së me numër protokolit 2/475 të datës 08.09.2017 si dhe raporteve të Komisioneve vlerësuese, Këshilli i Fakultetit të Inxhinieris Elektrike dhe Kompjuterike në mbledhjen e mbajtur me datën 12.09.2019 shqyrtoj raportet vlerësuese lidhur me propozimet për angazhimin me honorar të personelit akademik sipas Konursit të shpallur nga Universiteti i Prishtinës me numër protokoli 1/970 të datës 11.07.2019, nxjerr këtë vendim te paraqitur në linkun e më poshtëm.

  Vendimi    ,  Raportet (kliko)

  Kandidatët e pakënaqur me këtë vendim mund të parashtrojnë ankesë me shkrim brenda 8 ditëve nga dita e marrjes së vendimit nga Këshilli i Fakultetit.

  Ankesat të dorzohen në Arkivin e Fiek-ut.

  Vendet e pa plotesuara do të rishpallet konkursi.
   

Arkiva e lajmeve

«janar»
MaEnPrShDi
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112
3456789