FIEK me staf esencial në gatishmëri, masat parandaluese për COVID-19


  Të nderuar/a,

  Bazuar në Vendimin e fundit të Qeverisë së Republikës së Kosovës dhe të Manaxhmentit të UP-së https://uni-pr.edu/page.aspx?id=1,4,1074 , dt. 14.03.2020, ju njoftojmë se Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike ka formuar ekipin me staf esencial, i cili është në gatishmëri për kryerjen e shërbimeve të domosdoshme për studentët, personelin dhe palët tjera.

  Ekipi me staf esencial përbëhet nga: Dekani, Prodekanët, Sekretarja e FIEK-ut, Zyrtari për çështje të studentëve, Zyrtari I IT-së dhe Zyrtari i Arkivës.

  Prof.Dr. Enver Hamiti, Dekan                       [email protected]
  Prof.Asoc.Dr. Mimoza Ibrani, Prodekan [email protected]
  Prof.Asoc.Dr. Skender Ahmetaj, Prodekan [email protected]
  Luljeta Ademi, Sekretare e FIEK [email protected]
  Vlora Shileku, Zyrtare e shër. të studentëve [email protected]
  Lirim Bylygbashi, Zyrtar i IT-së         [email protected]
  Emine Beka, protokolli         [email protected]

  - Ekipi me staf esencial gjatë orarit të punës është në gatishmëri online.
  - Kërkesat për shërbime bëhen në të gjitha email-at e ekipit esencial.
  - Pasi të shqyrtohet kërkesa, varsisht nga urgjenca, pala infomohet kur mund të pranojë fizikisht shërbimin.

  Personlei tjetër i FIEK-u, është në gjendje gadishmërie të përgjigjet në thirrjet eventuale për ndihmë, për realizimin e detyrave të domosdoshme.

  Faleminderit për mirëkuptim !


   

  [email protected]

Arkiva e lajmeve

«prill»
MaEnPrShDi
303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930123
45678910