Luljeta Ademi, juriste e diplomuar
Sekretare
FIEK
[email protected]
+381 (0)38 554 896 ext.127

Drita Konjusha
Shefe e shërbimit për financa
Financa
[email protected]
+381 (0)38 554 896 ext.102

Lirim Bylygbashi
Zyrtar i Teknologjisë së Informacionit
Information and Communication Technology
[email protected]
+381 (0)38 554 896 ext.102

Njomza Muriqi
Zyrtare për Logjistikë dhe Asete
Shërbimi Financiar
[email protected]
+381 (0)38 554 896 ext.163

Emine Beka
Asistente administrative
FIEK
[email protected]
+381 (0)38 554 896 ext.102

Miftar Bytyqi
Shef i referenteve
Shërbimi për çështje të studentëve
[email protected]
+381 (0)38 554 896 ext.102

Vlora Shileku
Referent
Shërbimi për çështje të studentëve
[email protected]
+381 (0)38 554 896 ext.102

Bastret Berisha
Referent
Shërbimi për çështje të studentëve
[email protected]
+381 (0)38 554 896 ext.102

Ardian Jonuzaj, Phm. kand.
Zyrtarë i shërbimit të studentëve
Shërbimi për çështje të studentëve
[email protected]
+381 (0)38 554 896 ext.102

Rreze Rudi
Bibliotekist
Bibliotekë
[email protected]
+381 (0)38 554 896 ext.102

Nexhmedin Shabani
Laborant i Elektronikës
Laboratoret
[email protected]
+381 (0)38 554 896 ext.102

Fidan Mustafa
Laborant i matjeve dhe makinave elektrike
Energjetikës
[email protected]
+381 (0)38 554 896 ext.102