FAKULTETI I INXHINIERISË ELEKTRIKE DHE KOMPJUTERIKE

Mirë se vini në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike


Urime 17 Shkurti – Dita e Pavarësisë së Kosovës


Të nderuar staf akademik dhe administrativ në FIEK,
Të dashur Studentë!

Në emër të menaxhmentit të Fakulteti Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike (FIEK) të gjithë s...

Më shumë

Orari i mesimit per semestrin VEROR 2020-21

 Mësimi në Semestrin Veror 2020/2021 fillon me 16.02.2021


Ligjëratat, ushtrimet numerike si dhe laboratorike do të mbahen njëjtë si në Semestrin e kaluar, si dhe konform...

Më shumë

Fakulteti Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Odën e Afarizmit të Kosovës

 Me qëllim të rritjes së bashkëpunimit, krijimit të lehtësirave për studentët, shkëmbimit të të dhënave për përkrahjen e studentëve dhe bizneseve, krijimin e vendeve të reja të punës për stude...

Më shumë

Afati i Janarit 2021

ORGANIZIMIMI I AFATIT TË RREGULLT TË PROVIMEVE JANARI 2021

Bachelor dhe Master

Afati i provimeve fillon më datën 1 shkurt 2021 – E hëna e parë.
Paraqitja ...

Më shumë

Fjalimi i Dekanit, Prof. Asoc. Dr. Isak Shabani në "Seminarin e parë shkencor në FIEK"

 Fjalimi i Dekanit të Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike Prof. Asoc. Dr. Isak Shabani në "Seminarin e parë shkencor në FIEK" të mbajtur virtualisht me dt. 28.12.20...

Më shumë