SHTATOR 2023, provimet

05 Gusht 2023
SHARE

LAJMËRIM, ORGANIZIMI I AFATIT TË RREGULLT TË PROVIMEVE SHTATORI 2023

Bachelor dhe Master

Afati i provimeve fillon më datën 4 shtator – E hëna e parë.
SEMS për paraqitje të provimeve do të jetë i hapur deri më datë 01. 09.2023 (ora 16:00).
Provimet organizohen sipas orarit të përhershëm të provimeve.

Nga Dekanati