Afati i provimeve, QERSHORI 2021

29 Maj 2021
SHARE

ORGANIZIMIMI I AFATIT TË RREGULLT TË PROVIMEVE QERSHORI 2021

Bachelor dhe Master
 Afati i provimeve fillon më datën 14 qershor 2021 – e hëna e parë.

 Paraqitja e provimeve bëhet nga data 01.06.2021 deri më datën 7.06.2021.

 Të gjitha provimet fillojnë në orën 09:00
 Provimet organizohen sipas orarit të provimeve:

Afati i qershorit_2021 (28.06.2021)

MSc_Afati i qershorit_2021

Suksese...

Nga Dekanati, FIEK