Mbrojtja e temes se masterit

02 Qershor 2021
SHARE

Mbrojtja e temës se diplomës me titull “Gjeneratorët sinkron disel, veçoritë punuese dhe modelimi dinamik” ne nivelin master, e kandidatit Vehbi Mehana, mbrojtja do te mbahet me datën 07.06.2021 diten e Hene ne ore 10:00.