Mbrojtja e temes ne studime master

02 Qershor 2021
SHARE

Shkelqim Zeka mbron temen e diplomës master me titull: ” Tejkalimi i mangësive të rrjetit Shpërndarës në Distriktin e Prishtinës me kalimin nga niveli 10kV në atë 20kV dhe benefitet përkatëse ” do të mbahet të Marten me 08.06.2021 në ora 10:00.