Apliko për studime MASTER në FIEK

19 Tetor 2021
SHARE

Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina" e shpall të hapur afatin e II-të të konkursit për pranimin e studentëve në vitin e parë të studimeve master, për vitin akademik 2021-22.

Kushtet e përbashkëta të konkursit, mënyrën e përzgjedhjes, afatet dhe dokumentacionin e nevojshëm për aplikim mund t’i gjeni duke klikuar KËTU.

Aplikimi nis që sot dhe do të jetë i hapur deri më 23 tetor 2021, në orën 15:30.