Mbrojtja e punimit te diplomes, master

18 Tetor 2022
SHARE

Njoftohen të gjithë të interesuarit se BSc. Berat Krasniqi me dt. 24.10.2022 (e hënë)  nga ora 11:00 do të mbrojë publikisht punimin e diplomës master me titull:"Monitorimi dhe komandimi i parametrave të serës përmes sistemit me Dirigjues të Programueshëm Logjik"