Afati i Qershorit 2023

29 Maj 2023
SHARE

LAJMËRIM ORGANIZIMI I AFATIT TË RREGULLT TË PROVIMEVE QERSHORI 2023 
Bachelor dhe Master

Afati i provimeve fillon më datën 12 qershor – E hëna e parë.
SEMS për paraqitje të provimeve do të jetë i hapur nga dt. 05. 06. 2023 (ora 16:00) deri me dt.
10. 06.2023 (ora 16:00).

Provimet organizohen sipas orarit të përhershëm të provimeve:

Bacelor_Orari i perhershem i provimeve.,pdf

Master_orari i perhershem i provimeve.pdf

Nga Dekanati, FIEK