Forumi shkencor "SMART GRID nga gjenerimi i energjisë te shpërndarje e saj"

11 Qershor 2021
SHARE

Dekani Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike Prof. Asoc. Dr. Isak Shabani me ftesë të Akademisë së Shkencave të Shqipërisë nëpërmjet Komisionit të Inxhinierisë që funksionon pranë saj, në bashkëpunim me Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike të Universitetit Politeknik të Tiranës mori pjesë online në Forumin shkencor "SMART GRID nga gjenerimi i energjisë te shpërndarje e saj".

.