Njoftim - Pritja solemne e studentëve të rinj

01 Tetor 2022
SHARE

Të nderuar studentë të rinj të Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike nga Programet e studimit:


-Inxhinieri Kompjuterike dhe Softuerike,
-Elektronikë Automatikë dhe Robotikë,
-Teknologji e Informacionit dhe Komunikimit dhe
-Elektroenergjetikë.  


Me rastin e fillimit të vitit Akademik 2022/2023, të hënën me datë  03.10.2022 në ora 10:30 do të mbahet takimi solemn me të gjithë studentët e regjistruar në vitin e parë.

Ju mirëpresim në Amfiteatrin 411!
Dekanati i Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike.