Mirë se vini në FIEK!

Mirë se vini në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike


Vendimi dhe raportet e komisioneve vlerësuese në FIEK, angazhimi i personelit akademik

Në bazë të nenit 76 të Statutit të UP-së dhe nenit 8 pika 2, të Rregullores së UP-së me numër protokollit 2/475, të datës 08.09.2017, si dhe rap...

Më shumë

Njoftim nga komisioni, per lenden Sinjale dhe Sisteme

Njoftim nga komisioni, per lenden Sinjale dhe Sisteme

Provimi me komision nga lenda Sinjale dhe Sisteme do te mbahet me komision me date 27.06.2018 (e merkure) ne ora 9:00 ne amfitea...

Më shumë

Afati i provimeve Qershor-Korrik 2018

NJOFTIM për organizimin e afatit të rregullt të provimeve Qershor/Korrik 2018 Bachelor dhe Master Paraqitja e provimeve organizohet nga data 01.06.2018 deri më datën 08.06.2018.

Afa...

Më shumë

Shoqata e Radio Amatorëve të Kosovës , anëtare e së cilës është edhe Radio Klubi i studentëve të Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike është bërë anëtare në Unionin ndërkombëtarë të Shoqatave për Shërbime Radio Amatore

 Shoqata e Radio Amatorëve të Kosovës (SHRAK), anëtare e së cilës është edhe Radio Klubi i studentëve të  Fakultetit të Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike (FIEK)...

Më shumë

Studentet e UP-së në finale të garës botërore të IBM Watson Analytics Global Competition

Grupi i studenteve të shkëlqyeshme të fakultetit tonë: Vita Hasani, Rina Shehu dhe Edisa Mavraj nen udhëheqjen e Prof. Blerim Rexha janë kualifikuar në finale në garën prestigjioze “IBM Watso...

Më shumë