Mbrojtja e punimit te diplomes, master

25 Korrik 2023
SHARE

Njoftohen të gjithë të interesuarit se B.Sc. Aulona Ramadani, mbron temën e diplomës Master me titull të punimit "eQeverisja përballë qeverisjes së mençur në Kosovë dhe shtetet e rajonit" me datë 28.07.2023 ora 15:00.

Mentori: Prof. Dr. Isak Shabani