Prof. Dr. Asoc. Isak  Shabani

Prof. Dr. Asoc. Isak Shabani

Dekan

Nr.kontaktues:

+381(0)38 554 896 ext.101

Blogu i Dekanit

Urime 17 Shkurti – Dita e Pavarësisë së Kosovës

Nga: Prof. Dr. Asoc. Isak Shabani

17/02/2021

Të nderuar staf akademik dhe administrativ në FIEK, Me shume

FIEK nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me Odën e Afarizmit të Kosovës

Nga: Prof. Dr. Asoc. Isak Shabani

12/01/2021

Me shume

Fjalimi i Dekanit, Prof. Asoc. Dr. Isak Shabani në "Seminarin e parë shkencor në FIEK"