FAKULTETI I INXHINIERISË ELEKTRIKE DHE KOMPJUTERIKE

Mirë se vini në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike


Ekipi i FIEK-ut sërish renditet në vendin e parë në kuadër të raundit të dytë të garës ndërkombëtare për përpilimin e automatizuar të orarit mësimor

 Në garën ndërkombëtare International Timetabling Competition ITC 2019, ku po marrin pjesë ekipet nga 45 vende të ndryshme, që ka të bëjë me për përpilimin e automatizuar të orarit mësimor, e...

Më shumë

Studentët e Universitetit të Prishtinës me rezultate shumë të mira në garën Europiane MCU CAR Rally 2019

 Studentët e Universitetit të Prishtinës me rezultate shumë të mira në garën Europiane MCU CAR Rally 2019
Më shumë

Për maturantët e interesuar,FIEK organizon ditët e përgatitjeve për provimin pranues dhe orientimit në karrierë

Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike për maturantët e interesuar, që aplikojnë për studime në fakultet, organizon:

Ditët e përgatitjeve për provimin pranues dhe orient...

Më shumë

Ekipi i FIEK-ut fiton raundin e parë në garën ndërkombëtare për përpilimin e automatizuar të orarit mësimorë ITC2019


Organizatoret e konferencës Practice and Theory of Automated Timetabling (PATAT), publikuan rezultatet e raundit të parë (prej tri raundeve) të garës ndërkombëtare, International Timetablin...

Më shumë

Rektori ju fton për të pirë kafe së bashku...

Të dashur studentë,

Kafenë e parë me studentët, rektori Dema e konsideroi si kafenë më të mirë që ka pirë ndonjëherë.
Pas takimit të këndshëm që pati me studentët, një muaj m...

Më shumë