Rezultatet perfundimtare te provimit pranues per studimet Baçelor ne Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike

14 Shtator 2023
SHARE

Rezultatet përfundimtare të provimit pranues ne studime baçelor (pas konkursit plotesues - bashkerisht nga afati i pare dhe i dyte i provimit pranues)  në FIEK, të ndara sipas programeve të studimit, pas plotësimit të kuotave të rezervuara:

1. Programi  Inxhinieri Kompjuterike dhe Softuerike (IKS)

2.  Programi Elektronike, Automatike dhe Robotike (EAR)

3.  Programi Teknologjite e Informacionit dhe Komunikimit (TIK)

4. Programi Elektroenergjetike (EEN)

Lista me rezultatet finale per te gjtiha programet e studimet Bsc ne FIEK 

https://drive.google.com/file/d/13RWduQoGJQ1CXSBoZsudUkYRI7Uzv9e1/view?usp=sharing

 

Suksese...