Urime 8 Marsi Dita Ndërkombëtare e Gruas!

08 Mars 2022
SHARE

Dekani i Fakulteti Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike, Prof. Asoc. Dr. Isak Shabani, ju uron 8 Marsin Ditën Ndërkombëtare të Gruas, të gjitha kolegeve të punësuara në FIEK dhe njëkohësisht iu dëshiron shëndet të mirë dhe suksese në vendet e tyre të punës!