Panairi Kombëtar i Punës, Karrierës dhe Ndërmarrësisë 2023

29 Maj 2023
SHARE

Të dashur studentë dhe ju të diplomuar, 

Në emër të Universiteti të Prishtinës “Hasan Prishtina”, kemi kënaqësinë të ju ftojmë të merrni pjesë më 15 QERSHOR 2023,  në Panairin Kombëtar të Punës, Karrierës dhe Ndërmarrësisë 2023.

Ejani dhe bisedoni me punëdhënësit nga fusha juaj e studimeve me qëllim fillimin e një përvoje unike të punës praktike ose punësimit tuaj.

Data: 15 qershor 2023

Orari: 09:00 deri 16:00

Vendi: Salla 1 TETORI dhe Platformë virtuale / Online


Duke u regjistruar paraprakisht këtu, do të merrni të gjitha informatat për t'u lidhur me platformën sapo ajo të hapet: https://virtual.kosovafair.com/login

I tërë organizimi i këtij panairi financohet nga GIZ