Update upcoming actions through iTEM

20 Prill 2021
SHARE

Njoftohen studentët e FIEK se në kuadër të projektit “Innovative Teaching Education in Mathematics (iTEM)” me datë 29.04.2021, do të organizohet ngjarja  një ditore online përmes veglës Zoom me temën “How to Teach and Learn Mathematics”

nga profesorët:

·  Dr. Konstantinos Petridis nga Hellenic Mediterranean University (Greece),

·  Dr. Nissim Harrel nga Holon Institute of Technology (Israel),

·  Dr. Evangelia Triantafyllou nga Aalborg University (Denmark) dhe

·  Dr. Mats Brunström nga Dr. Maria Fahlgren dhe  Dr. Adrian Muntean Karlstad University (Sweden).

Regjistrimi për pjesëmarrje në Workshop është deri me 23 Prill përmes linkut  https://bit.ly/3lEKfxS

Agenda