📣 NJOFTIM: Punëtoria AWS

05 Shkurt 2024
SHARE

📣 NJOFTIM: Ftesë për aplikim - Punëtoria AWS / Datë: 7 Shkurt, 2024 / Ora:10:00 - 12:30 / Vendi: Salla 621, FIEK - Fakulteti i Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike

Kemi kënaqësinë t’ju njoftojmë për një mundësi të shkëlqyer për një punëtori/workshop rreth Cloud Computing:

  • Punëtoria: "Infrastructure for the Rest of Us" nga AWS
  • Data/Ora: 7 Shkurt, 10:00 - 12:30
  • Ligjërues: Wojtek Gawroński, Senior Developer Advocate, AWS
  • Përshkrimi: Punëtori bazë për menaxhimin e mjediseve cloud, ideale për ata që kanë njohuri fillestare në AWS. Do të mësoni si të zhvilloni softuer në cloud dhe të fitoni përvojë praktike.
  • Vendi: Salla 621, FIEK
  • Kapaciteti: 40 studentë
  • Organizatoret: Polymaths dhe AWS

Si të regjistroheni? Dërgoni email tek [email protected] për të konfirmuar pjesëmarrjen tuaj.

Për çdo pyetje, ndiheni të lirë të kontaktoni organizatorët.

Suksese!