KOSTT ndan 10 bursa për vajzat që studiojnë në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike (FIEK)

14 Mars 2024
SHARE

Sot me datë15.03.2024 në një ngjarje ceremoniale në praninë e Ministres së Ekonomisë znj. Artane Rizvanolli, Kryeshefit Ekzekutiv z.Evetar Zeqiri, anëtares së Bordit të Drejtorëve të KOSTT znj Ajrina Gashi-Hamdiu dhe përfaqësuesve të organizatës Woman in Energy and Mining, KOSTT sh.a ndau dhjetë (10) bursa për vajzat që studiojnë në FIEK. 

Falënderojmë KOSTT-in për ndarjen e 10 bursa për vajzat që studiojnë në Fakultetin e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike (FIEK).