Mbrojtja e punimit të diplomes Master

24 Dhjetor 2021
SHARE

Kandidati Tonit Biba do të mbrojë temën e diplomës master me titull "Dizajnimi i mikroshërbimeve për sistemin monitorues të shëndetit të gjedheve" me datë 29.12.2021 ora 14:30 në Fakultetin  e Inxhinierisë Elektrike dhe Kompjuterike. Mentor Prof. Asoc. Dr. Isak Shabani.