Regjistrimi i semestrit, info

17 Janar 2022
SHARE

Njoftohen studentët të cilët  e regjistrojn semestrin e II (dytë), IV (katërt), VI (gjashtë) per here te pare dhe semestrin e VI (gjashtë) per here te dytë pa pages (Absolvent) ne vitin akademik 2021/22, do te ju regjistrohet ne menyrë automatike semestri ne SEMS, pa pasur nevoj te paraqiten tek Shërbimi i Studentëve në Fakultet.