Mbrojtja e punimit te diplomes, master

18 Tetor 2022
SHARE

Njoftohen të gjithë të interesuarit se Bsc. Bajram Ramadani ditën e Premte, më dt. 21.10.2022 në 11:00 do të mbrojë publikisht punimin e diplomës Master me titull:

Inventorët njëfazorë PWM me shumë nivele bazuar në topologjinë H-urë dhe analiza harmonike e tyre