Mbrojtja e punimit te diplomes, master

02 Nëntor 2022
SHARE

Njoftohen të gjithë të interesuarit se BSc. Miranda Vranovci me dt. 07.11.2022 (e hëne) nga ora 11:30 do të mbrojë publikisht punimin e diplomës master me titull:  "Dizajnimi dhe implementimi i një zgjidhjeje për sistemin e monitorimit të shëndetit të gjedheve duke u bazuar në Internetin e Gjërave".