AFATI I PROVIMEVE, JANAR 2023

04 Janar 2023
SHARE

LAJMËRIM ORGANIZIMI I AFATIT TË RREGULLT TË PROVIMEVE JANARI 2023, Bachelor dhe Master


Afati i provimeve fillon më datën 23 janar – E hëna e parë.


SEMS për paraqitje të provimeve do të jetë i hapur nga date 14. 01. 2023 (ora 16:00) deri me date 20. 01.2023 (ora 16:00).


Provimet organizohen sipas orarit të përhershëm të provimeve:

Bacelor_Orari i perhershem i provimeve.pdf

Master_orari i perhershem i provimeve.pdf


Nga Dekanati, FIEK