Mbrojtja e punimit te diplomes, master

05 Prill 2023
SHARE

Njoftohen të gjithë të interesuarit se BSc. Festim Gashi me dt. 18.04.2023 (e marte) ora 16:00 salla 440, do të mbrojë publikisht punimin e diplomës master, me titull: “Web Crawler Security (Siguria e zvarritësit në ueb)”, para komisionit: Prof. Dr. Lule Ahmedi, Prof. Dr. Blerim Rexha, dhe Prof. Asoc. Dr. Kadri Sylejmani.