Mbrojtja e punimit te diplomes, master

15 Maj 2023
SHARE

Mbrojtja e punimit Master të kandidates  Adelinë Gashi me titull" Vlerësimi i ekspozimit të punëtorëve shëndetësorë dhe pacienteve në fushën elektromagnetike nga pajisja biomedicinale rezonanca magnetike(MRI) " do të mbahet me datën 18.05.2023 (e enjte), me fillim ne ora 12.00, salla 440.