Mbrojtja e punimit te diplomes, master

09 Korrik 2023
SHARE

Mbrojtja e punimit Master të kandidatit  Nderim Thaçi me titull" Modelimi dhe simulimi i shëndrruesve frekuencorë dhe përdorimi i tyre për rregullimin e shpejtësisë së motorit askinkron " do të mbahet me datën 12.07.2023 (e mërkurë), me fillim ne ora 9:30, salla 440.